ATV-5 time-lapse video.

Deze time-lapse video toont hoe de ATV-5 Georges Lemaitre wordt geladen en wordt samen gevoegd met de Ariane 5 draagraket voordat deze naar het Internationaal ruimtestation ISS wordt gelanceerd vanaf de Europese ruimtehaven in Kourou, Frans Guyana op 29 Juli 2014.

 

 

 

Het de vijfde in een serie van grootste ruimtevaartuigen die door Europa zijn gebouwd en ook de zwaarste die Ariane 5 ooit heeft gelanceerd. De ATV-5 heeft bijna 6,6 ton aan goederen voor het ISS aan boord, inclusief een record gewicht van 2682 kg aan droge lading.

Credits: Directed by Stephane Corvaja, ESA and Manuel Pedoussaut, Zetapress Edited by Manuel Pedoussaut, Zetapress Music: Hubrid-Space

Meer info: http://www.esa.int

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.