Het was de NASA! … Het was isolatie materiaal! … Het was …

Sinds het ongeluk met de space shuttle, afgelopen februari, is er een speciale onderzoeks comissie aan het werk om de oorzaak van het ongeluk met de Columbia te achterhalen. Sindsdien zijn er al vele speculaties geweest, van ruimteschroot tot terrorisme, naar de oorzaak van deze ramp. Deze week is het definitieve rapport van het CAIB verschenen. Dit dikke rapport van bijna 250 pagina’s beschrijft o.a. de werkwijze van NASA, technische gegeven en conclusies van het onderzoek. Je kunt de engelstalige versie ( 10MB/PDF ) downloaden bij http://www.caib.us Wij zullen de komende weken dit rapport in het Nederlands verklaren en dit publiceren hier op SPACE.Cweb.NL

Tags:  

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.